Ontdek het menu | Barbacoa

Ontdek onze kaart

Wij werken dagelijks met verse kwalitatieve producten, die met veel liefde, passie en vuur bereid worden.

LUNCH 19/02 TOT 01/03
Kalfscarpaccio - Flambadou - Yuzu
·
Coquille in de schelp - XO *
·
Kalfszwezerik - Akker anijszwam - Truffel **
·
Lam - Chocolade - Komijn
·
Dessert van de Chef

Lunch €45

Per extra gerecht €15

Extra selectie kaas Van Tricht € 12

Vanaf € 10 aangepaste wijnen per glas, ook aangepaste huisgemaakte sapjes zijn mogelijk.

Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

GROENTEN LUNCH
2 Amuses
·
Paprika - Basilicum - Hazelnoot
·
Ratatouille van gegrilde champignons
·
Dessert van de chef

Lunch €45
Extra selectie kaas Van Tricht € 10

Vanaf € 10 aangepaste wijnen per glas, ook aangepaste huisgemaakte sapjes zijn mogelijk.

Indien jullie de groenten lunch wensen te bestellen gelieve dit te vermelden bij de reservatie. De groenten lunch is een voorbeeld menu. Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

Voorgerechten
Lasagna van aubergine - Dashi - Prei
€ 
·
Gegrilde Langoustine - Bottarga - Koolrabi
€ 35
·
Coquilles in hun schelp - XO
€ 30
·
Mergpijp - Tomaat - Spek
€ 24
·
Traag gegaard buikspek - 10 uur in onze houtoven
€ 21
Hoofdgerechten
Gegrilde aubergine - Dadels - Quinoa
€ 30
·
Noordzeetong Meunière "De echte klassieker"
€ 
·
Kabeljauw geflambeerd met hooi - Seizoensgroenten **supplement “Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr. €18**
€ 38
·
European premium Rib Eye
€ 42
·
Simmental filet pur (250g)
€ 39
·
Carima superior cote a l'os 2pers.
€ 49
·
Rubia Gallega entrecôte( 350g.) 30 dagen dry aged
€ 46
Side dishes
Patas Bravas
€ 7
·
Puree Barbacoa
€ 7
·
Edamame salade
€ 4
·
Salade Piemonte
€ 4
Menu Barbacoa
2 amuses
·
Langoustine - Groene appel - Hijiki
·
Ravioli van aubergine - Dashi - Prei
·
Coquille - XO - Zoete ui
·
Zwezerik - Anijszwam - Truffel
·
Skrei - Dragon - Bimi
·
Hert - Shiitake - Porto
·
Dessert van de Chef

Kies voor het 6 gangen menu, aangeboden aan 100 Euro.

Kies voor het 7 gangen menu, aangeboden aan 110 Euro.

Al deze gerechten kunnen voorzien worden van aangepaste wijnen.

Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel het menu.

Groenten menu
Groene asperges - Geschroeide pompelmoes - Gepofte tomaat
·
Carpaccio van Puntparika - Basilicum - Pistache
·
Prei - Bruine boter - Hazelnoot
·
Bugs Bunny
·
Aubergine - Dadels - Groene kruiden
·
Dessert van de Chef

dit is een voorbeeld menu.

Indien jullie het groenten menu wensen te bestellen gelieve dit te vermelden bij de reservatie. Het Groenten menu is een voorbeeld menu. Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

Book your table

Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren we enkel het 6 of 7 gangen menu. Elk menu kan voorzien worden van aangepaste wijnen, BOB-formule of sappen. De gerechten kunnen variëren naar het marktaanbod.

We're a perfect match