Ontdek het menu | Barbacoa

Ontdek onze kaart

Wij werken dagelijks met verse kwalitatieve producten, die met veel liefde, passie en vuur bereid worden.

LUNCH 25/09 TOT 06/10
Gerookte paling - Rode biet- Mierikswortel
·
Gebakken kabeljauw - Ponzu - Puree Barbacoa
·
Dessert van de Chef

Lunch €45
Extra selectie kaas Van Tricht € 10

Vanaf € 10 aangepaste wijnen per glas, ook aangepaste huisgemaakte sapjes zijn mogelijk.

Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

Groenten lunch
2 Amuses
·
Paprika - Basilicum - Hazelnoot
·
Ratatouille van gegrilde champignons
·
Dessert van de chef

Lunch €45
Extra selectie kaas Van Tricht € 10

Vanaf € 9 aangepaste wijnen per glas, ook aangepaste huisgemaakte sapjes zijn mogelijk.

Indien jullie de groenten lunch wensen te bestellen gelieve dit te vermelden bij de reservatie. De groenten lunch is een voorbeeld menu. Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

Voorgerechten
Steak haché( premium selection) - Nori - Lavendel **supplement “Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr. €18**
€ 28
·
Oesters Flambadou - Appel (6 stuks)
€ 24
·
Gegrilde Langoustine - Bottarga - Koolrabi
€ 32
·
Mergpijp - Tomaat - Spek
€ 24
·
Traag gegaard buikspek - 10 uur in onze houtoven
€ 18
Hoofdgerechten
Gegrilde aubergine - Dadels - Quinoa
€ 30
·
Noordzeetong Meunière "De echte klassieker"
€ 
·
Kabeljauw geflambeerd met hooi - Seizoensgroenten **supplement “Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr. €18**
€ 38
·
Gegrilde kreeft - Tomaat confi - Look
€ 50
·
European premium Rib Eye
€ 42
·
Simmental filet pur
€ 39
·
Carima superior cote a l'os 2pers.
€ 49
·
Rubia Gallega entrecôte( 400g.) 30 dagen dry aged
€ 46
Side dishes
Patas Bravas
€ 7
·
Puree Barbacoa
€ 7
·
Edamame salade
€ 4
·
Salade Piemonte
€ 3
Menu Barbacoa
2 amuses
·
Bonta ham 28 maand gerijpt - Gemarineerde tomaat - Parika
·
Gegrilde octopus - Chorizo - Wakame
·
Eendenborst Flambadou - Aziatische dressing
·
1/2 gegrilde kreeft ( supplement €10 )
·
Noordzeetong Meunière "De echte klassieker"
·
Wilde duif - Eryngii - Porto
·
Dessert van de Chef

Kies voor het 5 gangen menu, aangeboden aan 90 Euro.

Kies voor het 6 gangen menu, aangeboden aan 100 Euro.

Al deze gerechten kunnen voorzien worden van aangepaste wijnen.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu.

Groenten menu
Groene asperges - Geschroeide pompelmoes - Gepofte tomaat
·
Carpaccio van Puntparika - Basilicum - Pistache
·
Prei - Bruine boter - Hazelnoot
·
Bugs Bunny
·
Aubergine - Dadels - Groene kruiden
·
Dessert van de Chef

5 gangen aan € 80.
6 gangen aan € 90.

Extra selectie kaas Van Tricht € 10.

Vanaf € 9 aangepaste wijnen per glas, ook aangepaste huisgemaakte sapjes zijn mogelijk.

Indien jullie het groenten menu wensen te bestellen gelieve dit te vermelden bij de reservatie. Het Groenten menu is een voorbeeld menu. Producten variëren naar gelang marktaanbod en seizoen.

Book your table

Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren we enkel het 5 of 6 gangen menu. Elk menu kan voorzien worden van aangepaste wijnen, BOB-formule of sappen. De gerechten kunnen variëren naar het marktaanbod.

We're a perfect match